Laurianul nu e un liceu, e o familie!

AT LAURIAN: „Şcoală Europeană” si „European Quality Award”

In anul şcolar 2016 – 2017, s-au adunat pentru CN „AT Laurian”  440 de diplome, obtinute de laurieni la diverse olimpiade, concursuri judeţene, regionale, naţionale şi internaţionale, cu peste 160 de premii mai multe decât în urmă cu doi ani.

Cele aproape 50 de activităţi şi proiecte cu impact european din ultimii trei ani i-au adus Colegiului încă o dată titlul de „Şcoală Europeană”, distincţie acordată în iunie 2017 la Palatul Parlamentului. Laurianul a fost una din cele trei unităţi din judeţ premiate la festivităţile ce au marcat cei 10 ani ai României în familia Uniunii Europene.

În plus, la capitolul recunoaşterii performanţei , Laurianul a obtinut un „Oscar” european al calităţii managementului: distincţia „European Quality Award”, decernata de Universitatea din Oxford.

Echipa directorială, formată din profesorii Mihaela Liliana Prăjinariu şi Ioan Onofrei, a obţinut cele mai bune rezultate din întreaga ţară la concursul pentru funcţiile de directori, organizat de ministerul educaţiei în octombrie 2016.

Într-o competiţie cu alte 38 de state, cu unităţi de învăţământ de foarte mare anvergură, dintre care doar patru de nivel preunivesitar,  Colegiul „A.T.Laurian” a fost printre premianţii de la secţiunea „educaţie”.

Atuurile luate în calcul au fost performanţele manageriale ale echipei directoriale, dar şi  renumele regional al colegiului ca sursă  a educaţiei de înaltă clasă. Premiile Consiliului Uniunii Academice din Oxford se acordă începând cu anul 1992 şi recompensează excelenţa în calitate managerială în domeniile educaţiei, medicinei şi al finanţelor.

Sub presiunea unor astfel de rezultate, dascălii de la Laurian au o misiune dificilă în noul an şcolar, uşurată, însă, de calitatea înaltă a pregătirii şi structurii psihice a elevilor care învaţă în acest colegiu.

(Sursa: Comunicatul de presa al Colegiului)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s