Laurianul nu e un liceu, e o familie!

”ORA DE MIȘCARE” la Zilele liceului 2013

 

Anul acesta Zilele liceului  Laurian s-au desfășurat la început de noiembrie. Afară ar fi trebuit să fie frig și mohorât, dar nu a fost așa. Zile senine si luminoase de toamnă târzie au dat startul competițiilor și întrecerilor sportive sub îndemnul ,,Ora de mișcare”.

Membrii clubului I<heart>Sport în frunte cu eleva Gabriela Mandache, coordonați de prof. Acsinte Marinela și Alecsa Elena, au intocmit un grafic cu activitățile sportive ce aveau să urmeze.

Astfel luni s-au  desfășurat competițiile de sah- gimnaziu și liceu,  baschet fete și baieți și un meci de tenis de câmp la dublu aprig disputat între echipele domnilor  profesori:  Aniculăesei O. – Onofrei I. și  Bădragan M.- Apetrei C. ,având ca arbitru pe dl prof. Picealcă Cornel .

??????????????????????

DSC_0599

??????????????????????

??????????????????????

?????????????????????????????

?????????????????????????????

?????????????????????????????

?????????????????????????????

?????????????????????????????

DSCF5528

Marți a fost ziua competițiilor sportive pe echipe. Pe terenul de sport s-au desfășurat meciurile de handbal între echipele reprezentative de băieți și fete liceu coordonațe de Dan Manoilă, iar în sala de sport care în sfârșit e funcțională s-a desfășurat meciurile de volei fete și băieți liceu unde arbitru a fost Bilibău Victorița o fostă elevă a liceului nostru în prezent profesoară la Palatul Copiilor.

1 handbal

handbal 2

volei 1

volei 3

volei 2

Miercuri s-a disputat finala de fotbal din cadrul campionatului pe școală dintre clasele a X-A și a XI-C. Învingătoare fiind clasa a XI-C. De amintit că la startul competiției care a demarat pe 1 octombrie s-au aliniat 16 echipe din liceul  noastru.

Joi a fost ziua demonstrațiilor  de rugby în 7, fete și băieți liceu și rugby tag băieți gimnaziu sub atenta îndrumare a antrenorului Constantin Vlad de la Clubul Sportiv ,,Ștefan cel Mare” din Suceava și a doi studenți de la facultatea de Educație Fizică și Sport, Suceava.

??????????????????????

??????????????????????

???????????????????????????????

DSCF3427

Si nu se putea încheia săptămâna fără tradiționalul meci de fotbal dintre echipele  profesorilor și a elevilor de clasa a XII-a. Meciul a fost destul de disputat scorul final fiind de 3-3. Arbitru de centru a fost fostul profesor al liceului dl. Avăcăriței George, iar antrenor dl. Panaite Adrian.

ora de miscare profi 1

ora de miscare profi 2

ora de miscare profi 3

ora de miscare profi 4

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Felicit toți elevii și profesorii care au participat la aceste activități sportive chiar și ca spectatori și le doresc la toți sănătate, succes și putere de muncă.

prof. Marinela Acsinte

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s