Laurianul nu e un liceu, e o familie!

Școala altfel: ”Să știi mai multe, sa fii mai bun!” 2013: „Arome, esențe, parfumuri” ; „Râsoterapia”

Marți, 2 aprilie 2013, între orele 10-12, elevii din clasa a XI-a H, coordonați de prof. Prisacaru Alina au desfășurat activitatea cu tema „Arome, esențe, parfumuri” .

Obiectivul principal al activității a fost sensibilizarea opiniei elevilor în legătură cu faptul că unele produse cosmetice au efecte nocive asupra organismului. Astfel,  am redescoperit rețetele bunicii, modalități la îndemâna oricui de a-și prepara din ingrediente naturale creme, parfumuri, produse de îngrijire corporală.

??????????

??????????

Marți, 2 aprilie 2013, între orele 8-10, respectiv 12-14, elevii din clasele aX-a F și a X-a C, coordonați de prof. Prisacaru Alina au desfășurat activitatea cu tema „Râsoterapia” .

Obiectivul principal a fost să cunoaștem efectele benefice ale râsului: ajută nu doar la depăşirea stărilor de proastă dispoziţie, ci şi la buna funcţionare a organismului.

Pentru a intra în stare, am vizionat scenetele „Dactilografa” (cu Stela Popescu și Ștefan Bănică) și „Castravetele” cu Florin Piersic, filmulețe cu Tom și Jerry, momente amuzante cu pisici. La finalul activității, elevii au jucat „Mim”.

??????????

??????????

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s