Laurianul nu e un liceu, e o familie!

“Laurianul, primul la dezbateri în regiunea Moldovei (locul 1/26 la “Tinerii dezbat”)

Amatorii de dezbateri din clubul Ghilotina al liceului nostru au fost foarte ocupaţi în ultima vreme.
După competiţia din martie 2012 de la Sf. Gheorhe intitulată “Saint George, City of Debate VI”, unde Alex Cîmpanu a luat locul 14 din aproximativ 400, a urmat Concursul Naţional de argumentare oratorică “N. Iorga” organizat de doamna profesoară Daniela Epurianu în mai 2012 la Botoşani, unde Alex Şotropa a luat premiul I.
După o săptămână, la Concursul “Dreptul tău”organizat de Asociaţia Level la Iaşi , Alex Şotropa a luat locul I iar Alex Cîmpanu s-a clasat pe locul al IV-lea.
Între 18 şi 20 mai 2012, echipa formată din Irina Apopei, Alex Cîmpanu şi Eduard Stanchievici a participat la faza regională a Concursului Naţional „Tinerii dezbat”, organizat de ARDOR şi MECTS, dezbătând pe moţiuni legate de implicarea femeilor în politică, comunitatea rroma şi respectarea legii şi, spre sfârşit, multiculturalismul, teme dragi instructorului lor, Ovidiu Aniculăese.
Spre surpriza reprezentanţilor unor licee cu greutate precum „Emil Racoviţă” din Iaşi, laurienii s-au calificat pe prima poziţie în semifinale. Apoi, spre delectarea echipelor participante, care au făcut entuziast galerie celor din Laurian, ai noştri au câştigat detaşat atât semifinala (3-0), cât şi finala (4-1). La punctaje individuale, Irina Apopei s-a clasat a 26-a, Alex Cîmpanu a ieşit pe locul I iar Alex Sanchievici pe locul al V-lea. Echipa ATL a fost singura din concurs care a câştigat toate meciurile iar fetele opinau că Alex Cîmpanu ar fi în stare să le convingă şi că soarele e pătrat.
O mare bucurie a noastră a fost şi că echipa colegilor de la Eminescu s-a calificat şi ea la faza naţională, care va avea loc în septembrie. Succes ambelor echipe!
 Prof.dr. Ovidiu Aniculaese
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s