Laurianul nu e un liceu, e o familie!

Târgul liceelor, aprilie, 2012

Uneori ți se pare a fi obositor, dar, când ești în chiar centrul evenimentelor, totul pare un carusel colorat și ai dori să nu se mai oprească. Consider că noutatea de anul acesta de la Târg, cel puțin pentru liceul nostru, a fost implicarea elevilor. Faptul că au participat ACTIV, că au vorbit cu școlarii aspiranți la un loc în Laurian, că au încercat să convingă, uneori luându-ne pe noi, profesorii lor, drept martori, adică vezi, sunt profesorii noștri, sunt cu noi, avem încredere în ei, totul pare o experiență greu de ignorat.

De altfel, veți regăsi în aceste fotografii ale lui Codrin expresii care spun totul. Pentru noi, cel puțin, Târgul a fost interesant.

prof.dr. Elena Agachi

Foto: Codrin Pascariu

Reclame

2 responses

  1. dumitruagachi

    Fotografii de eveniment foarte expresive, de fapt în destule dintre ele a văzut ”scînteia”! Școlarii aspiranți au facut cerc ascultînd, pentru că nimic nu dă mai mare încredere ca ”mărturia”, ”mărturisirea”… Mi-a plăcut că în cîteva fotografii, printre elevi sînt și două femei, desigur mame… Sînt cu totul ”prinse” de ceea ce ascultă și sînt convins că au plecat cu o speranță în suflet pentru copilul lor și asta este extraordinar!

    aprilie 25, 2012 la 19:38

  2. CN ”AT Laurian”

    Au fost si mame, au fost si profesoare care erau ingrijorate pt elevii lor… M-a impresionat grupul de la Vladeni, din postarea anterioara. Au venit cu un profesor si , pe cand toti erau adormiti si lipsiti de DORINTZA , una singura, o fetitza superba, avea ochii larg deschisi! Ea a inteles! Vezi foto 22 din postarea anterioara!

    aprilie 25, 2012 la 20:26

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s