Laurianul nu e un liceu, e o familie!

Premiu (inter)național important pentru un fost elev al Laurianului

Diploma de Onoare pe anul 2011

AQPC – Asociatia de Pedagogie Colegiala din provincia Québec, Canada, a decis acordarea Diplomei de Onoare pentru anul 2011 unui profesor român, originar din Botosani, absolvent al Colegiului National ,, A.T. Laurian,, Vania Atudorei, profesor în departamentul de Tehnologii de fabricare a medicamentelor de la Colegiul Gérald – Godin din Montréal.

Aceasta distinctie este oferita celui mai bun profesor dintr-un Colegiu care se remarca prin calitațile pedagogice si profesionale si prin contribuțiile deosebite la evoluția unui invațamint de calitate in Canada ca o recunoastere a competenței si devotamentului său.

Diploma este oferită o data pe an, în cadrul banchetului festiv care are loc în luna iunie. Numele profesorului este inscris în Tabloul de Onoare, în Revista de Pedagogie Colegială si pe situl Internet al AQPC impreuna cu fotografia sa si o prezentare biografica.

Este pentru prima oara ca aceasta distinctie este oferita unui profesor român în Canada franceză.

Ceremonia preliminara de anunț a avut loc joi 7 aprilie 2011 in Sala de Consiliu a Colegiului Gérald Godin la care Vania Atudorei a fost felicitat de catre conducerea si profesorii Colegiului Gérald-Godin care l-au propus pentru aceasta distinctie.
La aceasta recunoastere națională se adaugă și recunoasterea internatională , în mai, profesorul Vania Atudorei fiind invitat sa țină cursuri si conferințe la Institutul Agronomic si Veterinar „Hassan al II-lea” de la Agadir, Maroc, iar ]n iunie si septembrie, în Franța la Institutul de Tehnologii și Meserii farmaceutice si cosmetice, la Facultatea de Farmacie a Universitatii ,,François Rabelais,, si la Institutul de Management din orasul Tours, de pe valea Loirei.

Profesorul Atudorei, la Laurian, cu prilejul Zilelor liceului LAURIAN 150 , din oct. 2009

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s