Laurianul nu e un liceu, e o familie!

În Laurian Consiliul Elevilor chiar există!

Cu surle și trâmbițe, Consiliile Elevilor au fost inițiate în fiecare liceu din țară. Elevii s-au apucat de campanii electorale, și-au ales lideri, liderii au fost plimbați pe la București și pe la Sinaia, au venit formatorii, i-au învățat celebrele jocuri de formare, totul bine și frumos, atâta timp cât vine de la centru!

Iata însă că elevii și-au luat în serios treaba și chiar au început să se implice…fără să mai ceară voie de la Centru!

S-au solidarizat cu greva noastră chiar elevii noștri!  Au dat comunicate în presă, au pregătit chiar și o imagine: s-au îmbrăcat în alb, cu măști pe față, simbolizând intoxicarea cu informații nocive și mincinoase, la care suntem supuși în fiecare zi. Rezultatul?? Orice regim represiv știe una și bună: disprețul față de LEGE, și violența! Așa că bieții reprezentanți ai Consiliului Elevilor au fost alungați de lângă profesorii lor!

Lecția la care au asistat ieri, 25 martie, 2011, nu o vor uita niciodată! Ei au făcut istorie în stradă, nu în bănci. Și când o mai și încasezi, nu sunt șanse să uiți! Ca odinioară, în regimul represiv comunist, elevii din Laurian demonstrează verticalitate! BRAVO COPII!

Reclame

3 responses

 1. Cred ca mai trebuie, nu stiu daca e suficient…

  Martie 26, 2011 la 14:45

 2. (prof. dr.Elena Agachi)

  Alexandru, intotdeauna lectiile vii sunt de preferat! Noi am trecut prin dictatura, suntem obositi de dictatura, de aceea suntem asa de sensibili la tot ce ar insemna revenirea la dictatura… Ori, intr-un stat in care legile sunt ucise, dupa ce au fost votate, nu te poti astepta la nimic bun! E si rolul vostru sa fiti vigilenti! Implicare nu inseamna numai sa ne pozam cu formatorii, ci sa fim mereu cu ochii pe cei care ne conduc, sa nu-i lasam sa alunece spre dictatura.
  Nu stiu daca vom reusi, sunt interese enorme, dar macar aratam lumii ca nu dormim, ca majoritatea!

  Martie 27, 2011 la 08:04

 3. Adevarat. Si cel mai important, stam departe de somnul ratiunii. Ar trebui sa ridicam o noua lume din noroiul asta, sa aducem la viata valorile si siritul…dar ma tem ca e tarziu.

  Per aspera ad astra!

  Martie 27, 2011 la 11:29

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s