Laurianul nu e un liceu, e o familie!

Școala columbenilor

Pe toate posturile de televiziune, școla columbenilor ( coruperea de minore, dezmățul cu scop publicitar și exacerbarea bogăției făcute  prin cine știe ce speculații) a bătut până și subiectul Japonia sau războiul din Libia. Nu mai spun că greva noastră, de 2 săptămâni nu a avut loc la știrile naționale nici măcar în fața unui mic viol sau a unui concurs de câini urâți!!! Ce să pricepem de aici? Pentru cine ne batem noi??? Ce sens mai are școala când televiziunile sunt experte în educarea populației?? Ce să mai cerem și, mai ales cui să-i mai cerem înțelegere când toată tinerimea se școlește la alde columbeni sau la zăvoreni???

Despre ce vorbim noi acum? Despre cultură? Despre accesul la învățătură? Cui îi trebuie învățătură când însuși președintele a studiat la școala columbenilor (se face referire la familia cu pricina într-un discurs prezidențial!!!)?

Cu amărăciune am revenit astăzi de la miting. Tot mai puțini în stradă, tot mai mulți strânși de frică sau comozi! De ce ne e frică? Ce mai pot să ne facă, din moment ce noi, oricum, nu contăm, nu existăm?

CINE SCOATE TÂMPIȚI, DOMNULE PREȘEDINTE????

prof. Elena Agachi

Reclame

One response

  1. Shtefana

    Stupid si dezgustator!…

    martie 24, 2011 la 20:12

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s