Laurianul nu e un liceu, e o familie!

Voluntariat ATL – “Săptămâna legumelor donate”

Students in Laurian joined the national campaign entitled “Donated vegetables’ week”, bringing a smile on the faces of their less fortunate fellow men.

Săptămâna legumelor donate


” Campania socială “Săptămâna legumelor donate” s-a desfăşuarat în perioada 1-10 noiembrie. în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară. Deşi nu e nevoie de un motiv anume pentru a ne aduce aminte de cei cu o situaţie financiară proastă, de oamenii cărora puţine lucruri le mai aduc zâmbetul pe buze, iată că o asemenea ocazie a mobilizat elevii si profesorii Colegiului Naţional “A.T.Laurian”.

Pacheţele cu fructe, dulciuri si alte alimente au fost împărţite astăzi bătrânilor de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Leorda. Alte alimente de bază (legume, făină, zahăr, ulei, etc.) au fost donate la cantina acestui centru. În acest centru  îşi petrec bătrâneţile o mână de oameni care aşteaptă să se deschidă uşa în speranţa că ceva nou îi va scoate din pedeapsa pe care destinul le-a rezervat-o. Privirile lor, contrazicându-se, unele senine – resemnate, altele înceţoşate de sufletul trist, au schiţat şi astăzi speranţa pentru câteva momente.

Elevi din clasele a XII-a D, XII E , XII G şi a XI-a H, împreună cu profesorii Ciubotariu Lucia, Onofrei Tana, Papară Oana, Prăjinariu Mihaela au reuşit să arate că mărinimia există chiar şi în vremuri de răscruce.”

Material comunicat de prof.dr. Mihaela Prajinariu şi de eleva Oana Nechifor, 12D

Anunțuri

2 responses

  1. Pingback: Pentru ei, mortea e singurul plan! singura certitudine… « Elenaagachi's Weblog

  2. Pingback: 4Botosani.ro - Articolul saptamanii: 08-14 Noimebrie 2010

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s