Laurianul nu e un liceu, e o familie!

Rodiri (II)

Stimaţi colegi,
Printre atâtea veşti defetiste, alarmante care circulă parcă prea uşor,
printre discuţii despre greve sau neîncheierea situaţiei la sfârşitul anului şcolar îşi mai pot face loc şi veştile bune:
1. De mâine puteţi folosi, oricând şi amfiteatrul din corpul nou. El este aproape gata (nu are pardoseală şi nici echipamente multimedia, dar a fost astăzi mobilat cu scaune şi pupitre, are priză de internet şi curent etc.) şi poate fi folosit, în condiţii bune, atunci cînd vreţi să adunaţi mai mulţi elevi întrucât are 16 rânduri cu 14 locuri pe rând deci un total de peste 200 locuri. Vă invităm să îl folosiţi cât mai des, astfel va scădea „presiunea” pe aulă. Va trebui să găsim, într-un consiliu profesoral viitor, un nume pentru el.

2. Săptămâna viitoare avem mari şanse să terminăm cea mai mare investiţie a noastră de anul acesta (de până acum): terenurile de sport. Vom avea terenuri de volei, tenis cu piciorul, fotbal şi tenis- pe gazon sintetic, fotbal şi tenis – pe asfalt, baschet, badminton, masă de tenis – (exterior), toate cu nocturnă profesională (stâlpi de 10 m, cu 32 de reflectoare Phillips), va fi finalizat gardul înalt de 4 m precum şi un vestiar exterior, vor fi montate 2 umbrele mari şi vom pune scaune de plastic pentru privitori, până când vom începe şi termina minitribuna care va fi realizată în zona dinspre bazar. Prin proiectul Click pe…sport! (mulţumim celor care l-au realizat – votat) vom adăuga: zonă verde cu gazon în jurul terenurilor, plante agăţătoare pe toată lungimea gardului de 4 m (iederă, viţă de vie canadiană, zorele etc), un şah cu piese mari pentru pasionaţi, biciclete etc. care se adaugă la ceea ce avem deja: masă de tenis (interior), sală de fitness, de gimnastică, sală de sport, vestiare etc. În acest mod, credem că baza sportivă a colegiului nostru va deveni una din cele mai bune, oferind condiţii excelente elevilor şi profesorilor.
Terenurile vor fi puse la dispoziţie gratuit elevilor noştri şi tinerilor de la alte şcoli, până la ora 16,00, urmând apoi a fi închiriate doritorilor, conform hotărârii Consiliului de Administraţie din 11.05. Profesorii Laurianului şi copii lor vor beneficia de gratuitate şi îi aşteptăm să vină cât mai des la un sport – relaxant. Nocturna se plăteşte.
3. Aşteptăm, tot săptămâna viitoare, de la CEC o donaţie de mobilier cu care vom dota, în primul rând, camerele de materiale din corpul nou – corpul B precum şi CDI-ul.
4. Renegociem contractul cu Vodafone şi vom include în noul contract – dacă preţul lor va fi rezonabil – şi 2 modemuri (portabile) pentru internet. Astfel, orice profesor care va dori să aibă internet în orice sală de clasă din orice corp al Laurianului, va trebui doar să ia modemul de la bibliotecară (sau director) să îl ataşeze la laptop (PC) şi are acces la internet.
Vă dorim toate cele bune,
prof. Ioan Onofrei, director CN „AT Laurian”

Reclame

2 responses

  1. Se anunta vremuri bune pentru Laurian! 🙂

    mai 28, 2010 la 00:19

  2. (prof. dr.Elena Agachi)

    Stii cum e, Bogdan, numai cine nu face nimic NU GRESESTE!

    mai 28, 2010 la 22:33

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s