Laurianul nu e un liceu, e o familie!

A.T. Laurian – ȘCOALĂ EUROPEANĂ! (A.T. Laurian – European School)

A.T. Laurian – European School

After ranking 16th out of 145 competing schools, Laurian was awarded the title of European School by the Ministry of Education within a festivity at the Palace of Parliament on April 22, 2010. Around 50 activities and projects held during the past three years were scored. (in English by prof.dr. Ovidiu Aniculaese)

În cadrul unui  eveniment care a avut loc în sala Spiru Haret, Palatul Parlamentului, Bucuresti, în data de joi, 22 aprilie 2010, colegiul nostru a primit diploma şi placheta care atestă titulatura de ŞCOALĂ EUROPEANĂ.

Au primit acest titlu, anul acesta, 60 de şcoli, Laurianul fiind pe locul 16, în ordinea descrescătoare a punctajului. Ierarhia a fost stabilită în urma unei jurizări, realizată de inspectori de specialitate din întreagă ţară, pe un total de 145 de dosare depuse. S-au punctat activităţile, proiectele europene, din ultimii trei ani.

Mulţumim tuturor celor care au realizat, în aceşti ultimi trei ani, cele 50 de acţiuni şi proiecte frumoase care şi-au găsit locul în dosarul de candidatură al şcolii noastre. O parte din ele se vor regăsi şi la secţiunea proiecte a noului site al Laurianului, la care se lucrează acum.


Este, credem, o binemeritată recunoaştere a muncii unor colegi de-ai noştri de care suntem mândri şi pe care îi încurajăm să continue.

Felicitări tuturor celor care au contribuit la obtinerea titlului de „Şcoala Europeană”!

PROF. IOAN ONOFREI, director AT Laurian

Coordonare materiale: prof. dr. Mihaela Prajinariu și prof. Gabriela Mangâr

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s