Laurianul nu e un liceu, e o familie!

”Katharsis” (prezentare de Diana Mocanu)

Trupa de teatru antic „Katharsis”a fost invitată pe 20 decembrie, de către Asociaţia culturală „Vis de Artist”, la sărbătorirea împlinirii unui an de când derulează programul „Întâlnirea de astăzi”, în colaborare cu Direcţia pentru Sănătate Publică şi Muzeul Judeţean Botoşani.

În cadrul acestui eveniment ,trupa „Katharsis”, sub îndrumarea d-nei prof. Coca Dorica, a pregătit un recital de colinde în limbile latină şi neogreacă, presărat cu povestiri în spiritul Crăciunului, selectate şi prezentate de eleva Ionela Cuciureanu, împreună cu membrii grupului “Arta discursului”.

În a doua parte a spectacolului, care a avut loc la Teatrul “Mihai Eminescu”, membrii trupei au prezentat o poveste de dragoste, un fragment mitologic,”Eros şi Psyché”, piesă regizată si adaptată de d-na profesoară Coca Dorica, după „Măgarul de aur”de Apuleius şi „Legendele Olimpului”, de Alexandru Mitru . În roluri principale au jucat: Psyche-Daniela Negru, Eros-Claudiu Codrescu, Afrodita-Sandrina Todosi, surorile-Madalina Nazare si Ana-Maria Calimandruc, regina-Teodora Puianu, regele-Bogdan Moşneagu, Gheea-Anamaria Dănilă, Hera-Adina Iftime, Zeus-Marius Gherman, Ceres-Alis Adăscăliţei, fiinţe misterioase- Larisa Pădurariu, Dumitriţa Ratarciuc, Raluca Mighiu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s