Laurianul nu e un liceu, e o familie!

Mate în Laurian


(source)

Cu ocazia Zilelor Colegiului Naţional ˝A.T. Laurian , în perioada 23 – 25 octombrie 2009, s-a desfăşurat cea de-a XIII-a ediţie a Concursului de Matematică ˝Octav Onicescu˝.  Preşedintele comisiei a fost domnul conf. dr. Mihai Gontineac, prodecanul Facultăţii de Matematică din Iaşi.

Anul acesta s-au reunit la concurs 85 de elevi din Botoşani, Iaşi, Bucureşti, Bacău şi Neamţ, din clasele IX – XII. S-au acordat 1 premiu I, 1 premiu II, 1 premiu III şi 12 menţiuni. Elevii liceului nostru au obţinut un premiu III, prin eleva Adăscăliţei Oana din clasa a X-a şi o menţiune, prin elevul Iordache Iustin din clasa a IX-a.

La Concursul Interjudeţean de Matematică ˝Sinus˝, organizat în Suceava în perioada 30 – 31 octombrie 2009, eleva Adăscăliţei Oana din clasa a X-a a obţinut premiul I, iar elevul Ruxandar Cătălin din clasa a VI-a a obţinut menţiune.

În aceeaşi perioadă, 30 – 31 octombrie 2009, la Concursul Interjudeţean de Matematică ˝Gaudeamus˝, organizat de Facultatea de Matematică din Iaşi, elevul Cioban Cosmin din clasa a XII-a a obţinut premiul III, iar elevul  Puiu Codrin din clasa a X-a a obţinut menţiune.

prof. Liliana Tomiță

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s