Laurianul nu e un liceu, e o familie!

Laurieni de pe unde sunteți, exprimați-vă!!! (II)

liceu-color-21

Public aici ultimile vostre comentarii, după cum v-am promis:

ALINA spune:

”Va multumesc mai intai pentru initiativa!
Proiectul dvs de a crea acest blog, de a va exprima cu ajutorul acestuia, de a ne primi pe noi, fostii elevi ai Laurianului în evenimentele in care este angajata institutia si, nu in ultimul rand, de a ne implica pe noi, cei care nu mai participam activ, dar care am ramas sensibili la tot ce da viata liceului, ma indreptateste sa va felicit si sa ma simt onorata ca fac parte din istoria liceului.
Domnul Agachi a punctat foarte bine ideea de “sentiment de laurian”, iar dascalii nostri, devenind constienti de influenta pe care, (as indrazni sa-l numesc) “brandul comunitatii botosanene” o are asupra generatiilor trecute si viitoare, merita toata consideratia noastra.
Am primit cu bucurie fiecare articol, fiecare comentariu, fotografiile cu profesorii, cu elevii surprinsi in momente inedite din viata liceului.

LAURIAN, LA MULTI ANI!”

IULIA ARAMA spune:

„Buna tuturor.
Abia acum am gasit acest blog care ma duce cu gandul si cu sufletul acolo unde am petrecut cei 4 minunati ani de liceu. Ma bucura enorma faptul ca exista blogul si ca pot sa revad fetele oamenilor de la care am invatat atatea lucruri si in fata carora as vrea sa ma inchin spunandu-le un sincer “multumesc”, pot sa simt din nou atmosfera din acel minunat colegiu.

Sincere salutari si bafta fostei noastre diriginte, doamnei Coca si deasemenea d-nului Baleanu Lucian.
Cu respect, fosta eleva, Arama Iulia.”
Chisinau.

NICOLAS CUCUMIS spune:

”Dragi prieteni.

Sînt şi eu unul din foştii elevi al Liceului A.T.Laurian în perioada 1957-1961.În clasele a VIII -a,a IX-a şi a X-a eram colegi de clasă cu profesorul Murariu Dorin.
Spre marea mea surpriză am descoperit , cu ajutorul maşinii de căutat Google , pagina “www.
laurian.ro”.Primul lucru care am făcut era să intru la submenu-ul “Absolvenţii 1869-1999″ ca săvăd dacă
e trecut şi numele meu.Am găsit numele scris în promoţia 1960-1961 ,clasa a XI-a Reală.
Vă închipuiţi ce emoţie m-a cuprins să citesc numele tuturor foştilor colegi de clasă?.Au trecut 50 de ani de atunci.Mă bucur totuşi că am găsit o fereastra în lumea aceasta.
Cu respect,
Cucumis Nicolas
Atena Grecia”

MESAJ PENTRU PROF. DORIN MORARU:

Dragă prietene Doru,
După multe încercări am găsit la Internet web-ul Liceului A.T. Laurian.Imediat am trimis electronic un comentariu în care anunţam de existenţa mea ca un fost elev al liceului.Printre pagini am văzut şi fotografia ta.
Îţi aduci aminte că noi eram cei mai mici elevi
din clasa şi nu ne luau să jucăm nici fotbal ,nici handbal ?.Mi-a trecut prin minte Karanikas Pandele
fotbalistul ,a murit în cutremurul din 1999 la Atena.
Dintre primele răspuri de la liceuam aflat că ai nişte probleme de sănătate.
Îţi doresc însănătoşire rapidă.

Cu respect
Cucumis Nicolas
Atena Grecia

Dragi prieteni laurieni de pe unde sunteţi.
Din multa graba de a trimite o groaza de comentarii
în scurt timp am uitat să scriu esenţialul.
Pentru Liceul A.T.Laurian 150 de ani, urez tuturor
foştilor şi actualilor elevi şi profesorilor care sunt
în viaţa
LA MULŢI ANI!!!
Cu respect
Cucumis Nicolas
Atena Grecia
NICOLAS, VEȚI GĂSI AICI O FOTOGRAFIE CU DORIN MORARU!!!

IULIAN HOSTIUC spune:

“A.T. Laurian” nu este doar o simpla scoala, ci reprezinta, fara indoiala, o scoala de gandire. Aici a fost locul in care am cunoscut oameni cu adevarat frumosi, care mi-au marcat irecuperabil existenta. Acesti oameni m-au invatat sa gandesc, sa protestez, sa nu accept mediocritatea, sa apreciez arta si frumosul. Spre acesti oameni se indreapta gandul meu, in fata lor ma inclin si le multumesc.

La multi ani!

Cu drag,
Iulian Hostiuc
fost elev (1999-2007),
Bucuresti.

VICU BUZAC spune :

”Salut!

Prietene, iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine… Mi-ai dat un mod de viata, un fel de a fi.

Marele meu regret in privinta Laurianului este faptul ca nu toti botosanenii au sansa de a-l intelege. Vreau sa cred ca l-am inteles si ca il gasesc in mine zilnic!

Ai fost, esti si vei ramane unic!”

Reclame

3 responses

 1. Sorina CIOBANU (căs. POSTOLEA)

  Salut cu mare drag liceul despre care pot spune, cu mâna pe inimă, că a fost un paradis al tinereţii mele. Mă simt atât de legată de acest loc frumos, în care m-am format în primul rând ca om, încât nu voi înceta niciodată să spun cu mândrie că sunt absolventa a Laurianului. Le sunt recunoscătoare tuturor profesorilor de excepţie care m-au ajutat să pornesc în viaţă cu dreptul şi le mulţumesc pentru răbdarea, tactul, grija şi profesionalismul lor. De la doamna Agachi (mă bucur să văd că este în continuare atât de apropiată de elevii ei) am învăţat să gândesc în afara manualelor obligatorii, să ies „din turmă” şi să am propriile opinii. Cât ne mai plăceau orele dumneavoastră şi audiţiile pe care le organizaţi! Doamnei Mighiu îi mulţumesc că a reuşit să mă înveţe, în doi ani şi jumătate, cât mi-a fost profesor, toată franceza pe care o ştiu şi acum! Îi mulţumesc şi doamnei Bantuş, o dirigintă cum nu s-a mai văzut, care ne întreba la orele de dirigenţie ce fel de oameni vrem să devenim. Cu aceeaşi dragoste îmi amintesc şi de ceilalţi dascăli minunaţi, de care mă leagă atâtea amintiri frumoase încât nu aş putea să le pun pe toate aici. Mă înclin în faţa doamnei Daniliuc şi a doamnei Iacob, care m-au învăţat limba lui Shakespeare, în faţa doamnei Leonte (m-aţi făcut să iubesc latina), a doamnei Ciubotaru (cum am învăţat eu, pentru dumneavoastră, toţi vulcanii din Centura de Foc a Pacificului :)), dar şi a doamnei Curcă, a domnului Onofrei (orele de istorie erau de neuitat!) şi a domnului Bucătaru (eram profil bilingv, iar fizica era o limbă cu adevărat străină pentru mine). Aş vrea să îi mulţumesc şi domnului Tatarcan (director pe vremea mea), care a reuşit să devină pentru noi o legendă vie a acestui liceu!
  Mă bucur să văd că mulţi din foştii mei colegi duc numele acestui liceu mai departe prin realizările lor! Cred că e cea mai bună măsură
  Cu mândria de a fi absolvent al acestui liceu,
  Sorina CIOBANU (căs. Postolea) – Asist.univ.drd. şi coordonator al Biroului de Relaţii Internaţionale în cadrul Universităţii „Petrei Andrei” din Iaşi, traducător liber-profesionist

  Noiembrie 21, 2011 la 12:43

 2. CN ”AT Laurian”

  Sorina, ne amintim si noi cu mare drag de voi!

  Noiembrie 21, 2011 la 19:08

 3. Laura-Elena Ursache

  Va salut cu mare drag pe toti cei care mi-ati fost profesori, colegi si prieteni!
  Pe parcursul celor 8 ani petrecuti in Laurian, am avut parte de momente pline de emotii, bucurii si realizari! Multumesc tuturor pentru tot ceea ce au facut pentru mine si pentru ca au pus temelia a ceea ce am ajuns astazi!
  M-au cuprins niste emotii de nedescris atunci cand am vazut poze cu profesorii, cu Aula Magna si sunt mandra ca am avut onoarea de a invata in Colegiu National „A.T. Laurian”.

  Cu stima si respect,
  Laura-Elena Ursache
  fosta eleva (1999-2007)
  Cluj-Napoca

  Ianuarie 25, 2014 la 11:42

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s